Jag träffade Anna Kinberg Batra – hon var inte glad

Robin Zachari från Klägget utanför länsstyrelsen Stockholm

I morse träffade jag Anna Kinberg Batra och hon var inte glad att se mig. Det var i entrén till Länsstyrelsen i Stockholm, och jag var där för att lämna över namninsamlingen om att sparka henne.

Jag hade inte planerat det, men tog tillfället i akt och frågade: ”Vill du ha en namninsamling med 15 000 namn som kräver din avgång?” Hon svarade ”Du kan lämna den i receptionen”. Då inflikade jag ”Jag sätter upp en lapp”. Jag var extremt vänlig, även om mötet var trevligt, stelt och frostigt på en och samma gång.

Men sen skickade hon ner Securitasvakter för att kolla upp mig. De var onödigt då jag har lämnat över massvis med namninsamlingar genom åren utan några problem, men det var ändå trevligt då jag kunde berätta om för vakterna varför jag var där och att TV4 skulle följa med.

Väl uppe i receptionen satte jag upp en lapp på den ökända anslagstavlan, intervjuades av TV4 och lämnade in namninsamlingen så det diariefördes på myndigheten. Det var en snabb intervju och jag fick möjligheten att berätta att Klägget är, har och alltid kommer vara partipolitiskt obundet och att vi granskar kläggiga politiker från alla sidor.

Vi granskar inte Kinberg Batra för att hon är moderat utan för att hon är en makthavare. Det kommer vi alltid att göra.

När TV4 Nyheterna sänder inslaget lägger vi upp en länk denna hemsida och Kläggets sociala media.

Stöd Klägget i 3 enkla steg:

  • 1. Prenumerera på nyhetsbrevet

  • 2. Dela denna artikel

  • 3. Följ klägget i sociala medier

Publicerad 1 månad sedan.

Uppdaterad 1 månad sedan.