Så får du Sparka Batra-kepsen

Sparka Batra-kepsen

Visste du att Anna Kinberg-Batra sitter kvar? Trots hennes kompisrektyteringar, lappar i receptionen och alla utredningar av henne sitter hon kvar. Varför? Hon är en gammal lobbyist och vet att media slutar granska efter ett tag. Men vi tänker inte ge henne en lugn stund i sommar och du behövs för att vi ska lyckas.

Vår plan är att hundratals Klägget-aktiva ska gå runt och påminna alla som ser dem att Batra förtjänar att  sparkas som landshövding. Men hur? Genom sommarens viktigaste modestatement: “Sparka Batra”-kepsen som passar lika bra på stranden, som på stan och för bilderna på Instagram. Journalister och allmänheten får då en påminnelse om att ja, Batra sitter fortfarande kvar och borde få sparken.

Klägget behöver dessutom skaffa 100 nya månadsgivare i sommar om vi ska kunna fortsätta våra granskningar av lobbyklägget och driva på för att Batra ska få sparken. Alla som blir månadsgivare får den exklusiva Sparka Batra-kepsen och hjälper till att stoppa klägget.

Klicka här för att bli månadsgivare och få den exklusiva Sparka Batra-kepsen.

Du kan också skänka en engångsgåva till Kläggets granskningar, men då får du ingen keps.

Stöd Klägget i 3 enkla steg:

  • 1. Prenumerera på nyhetsbrevet

  • 2. Dela denna artikel

  • 3. Följ klägget i sociala medier

Publicerad juni 19, 2024.

Uppdaterad juni 19, 2024.